webinar

Hoe houd je millennials betrokken?

Webinar

Volgende editie:

Hoe houd je millennials betrokken?

De generaties X, Y en Z, oftewel de millennials. Ze denken anders, hebben een heel andere perceptie op werk en vrije tijd, leren anders en worden op een andere manier gestimuleerd.

Sprekers Programma

Gerrit Brouwer

Founder & CEO - Appical

Gerrit is een rasechte ondernemer, game-changer en een enorme tech- & gadget freak. Als geen kan hij een creatief idee tranformeren tot een succesvolle business-strategie. Hij heeft veel ervaring als ondernemer een heeft een echte passie voor mensen.

Aart Bontekoning

Organisatiepsycholoog & Generatie Expert

In de meeste Nederlandse organisaties zijn de komende decennia de jongste generaties de kleinste en de oudste de grootste. Daar rijst de vraag hoe je ondanks deze vergrijzing fris, ‘up-to-date’ en innoverend kunt blijven. Vanuit een generatieperspectief zijn verrassende mogelijkheden te vinden. Aart Bontekoning is Generatie Expert en neemt ons mee in de wereld van de Millennial.

Programma

Nederland vergrijst. Maar toch bestaat in 2020 25% van de Nederlandse bedrijven uit millennials. Hoe krijg en houd je ze betrokken? Welke hardnekkige mythes zijn er rondom die millennial?

 • 13:30

  Introductie

  Introductie & agenda door Gerrit Brouwer

  Gerrit Brouwer
  CEO
 • 13:45

  Millennial Mythes

  Aart Bontekoning is Organisatiepsycholoog & Generatie Expert. Hij opent de motorkap en neemt je mee in het brein van de millennial. Welke hardnekkige mythes zijn er? Wat beweegt hen? Hoe bereik je ze? En hoe kunnen ze helpen om jouw bedrijf of afdeling bij de tijd te houden?

  Aart Bontekoning
  Organisatiepsycholoog & Generatie Expert
 • 14:15

  Live Q&A

  Stel je vragen aan Aart of Gerrit!


Meld je aan voor het webinar